Author Topic: Check for codes  (Read 429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tynker

  • Full Member
  • Posts: 437
  • Country: us
  • Ride now, rest later
Check for codes
« on: November 19, 2017, 05:25:06 PM »
I thought I would check for any codes on my '17 Tri Glide. I tried it just like I used to do on my TC's but it does not seem to work. Anyone knows the new way to check for codes ??
Earl "Tynker" Riviere

Offline Tynker

  • Full Member
  • Posts: 437
  • Country: us
  • Ride now, rest later
Re: Check for codes
« Reply #1 on: November 20, 2017, 05:51:46 PM »
WOW, 58 views, and no one knows the answer ??
Earl "Tynker" Riviere

Offline rigidthumper

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 4420
  • Country: us
  • Buying a scalpel, don't make you a surgeon.
Re: Check for codes
« Reply #2 on: November 20, 2017, 07:35:39 PM »
run/stop switch in the run position, press and hold the speedo reset button on the left switch housing while turning the ignition switch to the on position. Should go into dial mode, Cycle through using the reset button.

Offline Tynker

  • Full Member
  • Posts: 437
  • Country: us
  • Ride now, rest later
Re: Check for codes
« Reply #3 on: November 21, 2017, 05:34:32 AM »
Thanks, just like my RK, but it would'nt work, the 1st time I tried it. Works now.
Earl "Tynker" Riviere

Online Hossamania

  • K1600 Owner in Training
  • Site Supporter
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 15600
  • Country: us
  • No. No RoadGlides
Re: Check for codes
« Reply #4 on: November 21, 2017, 07:07:54 AM »
Maybe the run/stop wasn't on the first time?
Glad you got it sorted. Any codes?
Life, Liberty, and the Pursuit of Happiness.

Offline Tynker

  • Full Member
  • Posts: 437
  • Country: us
  • Ride now, rest later
Re: Check for codes
« Reply #5 on: November 21, 2017, 09:20:26 AM »
No codes, just checking if checking was the same as my TC. Thanks.
Earl "Tynker" Riviere